Lördagen den 12 juli 2008

Hej alla DK-föräldrar.
Vi tycker att alla DK är så snälla så.
Kram AL-Rebecka

Hej!
idag på lektionen så hade vi Kalle eftersom Kajsa var i Hedemora på barndop. Vi diskuterade svåra kyrkord och fick veta lite mer om Kalles utbildning och liv.
Vi har även gjort ett besök på Carl Larsson-gården. Vi fick slänga i oss maten eftersom vi bara hade 20 min på oss att äta. Efter lunchen skyndade vi iväg på cyklarna för att hinna till visningen. Vi var uppdelade i 2 grupper varav den ena fick vänta en stund innan det var vår tur. Själva huset var otroligt fint och mysigt. Det var tavlor och vävda mattor m.m. överallt, det mesta gjort av Karin och Carl Larsson. Vi fick tyvärr inte se hela huset eftersom Larssons släkt får använda det som sommarställe, typ, och bo i vissa av rummen.
Efter besöket cyklade vi hem och hade lite fritid innan det var dags för kyrkospel. Vi har kommit en bit men inte tillräckligt långt, därför ska vi ha extra kyrkospel i morgon.
Till middag blev det fiskwok-mild-stark-eller-medel :.
Som kvällsaktivitet hade vi dragkamp och det gick olika bra för lagen. Vi som skriver vann 2 resp. 0 matcher. Gnagarna vann flest matcher, förutom ledarna såklart som vann alla.
Det blev sent kapell och kvällsfika.
Till slut var det, precis som vanligt, god natt-kramar.
Ha det bra allihopa!

Kram Josephine (som skrev mest 😉 ) och Johan <3

v1d6 1
AL-Axel ger adrenalin ett ansikte i dragkampen
v1d6 3
Törs man säga att det är drag i ledarna?

v1d6 2.1 v1d6 2.2 v1d6 2.3