Fredagen den 14 november 2008

Hej denna dag kom vi hit kl.18:00 nästan ingen kände varandra innan men redan vid första kvällen började vi tala med varandra. Det började med ett föräldramöte, sedan åkte föräldrarna hem o vi körde namnlekar, sen gick vi o bäddade sängarna och packade upp våra kläder o vi kändes oss som hemma. Efter det åt vi kvällsmat med en rolig sång innan. Kl. 22:00 gick vi till kapellet och vi sjöng o bad.Sen blev de godnatt kramar med alla DKare

*duktiga (dumma) konfirmander.

sedan blev de godnattsagor o lite sång, sedan var det godnatt men vissa konfirmander var ute redan första natten..

Erik, Helena och Lovisa

d1 1
Det började som vanligt med föräldramöte
d1 2
Namnlekar. Mamma Tessie, Annie, Axel T och Niklas
d1 3
Första gången i kapellet. Övning inför completoriet. Helena, Erika. Axel E och Emil