Konfirmation lördagen den 25 juli 2009

Hej alla ledsna 🙂

Igår natt insåg vi att vi hade slut på vatten, kanske pga av frenetiskt duschande efter alla vår volleybollsmatcher. Eller efter vårt behov av att känna oss fräscha efter tre veckor i blod, svett och tårar.

Idag vaknade vi av att Clara med sin fina stämma väckte oss ur vår skönhetssömn. Vi kände oss utvilade och laddade för en konfirmation.Detta gäller dock endast för 33 % av bloggarna och 0.3% av resten av konfirmanderna/AL. Dagen var en känslosam upplevelse, det märktes verkligen att vi haft det så bra de här 3 veckorna.

Efter ni alla åkt hem gjorde vi ett städryck, AL städade som hjältar i väntan på pizzan som vi nu avnjutit. Nu äter vi massa jordnötter med grädde till minne av Gurrajordnöt och laktolollo samtidigt som vi är halvvägs in i en halvkass thriller. Det står en back spendrups lättöl över från konfirmationslunchen, var är Hedda!? Ni förstår alla Dk, allt vi gör här påminner om er och dessa exempel är bara små delar av vad ni har åstakommit här på gården. 🙂 Vi saknar er..

Alla är jättetrötta och nu ska vi sova 🙂

Idag så åkte ni, idag så åkte ni hem. Vi är …. 🙂

STORA Sundbornskramar till er alla!!!

Sugermama (Emmie), Mamma (Tessie) och Blixten (Marcus)

k1

k2
Ledarna står uppställda i väntan på procession
k3
AL
k4
Bröderna Sundberg
k5
Kramar efter konfirmationen
k6
Kramkalas
k7
Emil Färm och Kajsa
k8
Det klassiska trappfotot
k9
Mamma Tessie och pappa Gustaf håller ett känslosamt tal till sina barn
k10
I saknaden efter Gurra jordnöt och alla andra gulliga konfirmander fick vi hålla till godo med jordnötsfrossa.