Tisdagen den 6 april 2010

Hej, hej hallå dagboken!
Nu sitter vi här med tårarna i halsen och i näsan.
Allting började faktiskt redan igår, när Molly började gråta vid dom sista godnattkramarna i påsk. 10 minuter senare grät i stort sätt alla konfirmander.
Dagens väckare var Kalle som nog hittade fler personer i fel sängar.
Kvart i 9 var det som vanligt morgonbön, men den här var speciell. Det var den sista morgonbönen för påsken. Även där hörde man snyftingnar från alla håll och kanter. Frukost.
Efter frukosten var det packning och städning som gällde. Sista chansen att få höga poäng i städtävlingen. Även då grät vi.
Efter det var det dags för sista lektionen för påsken. Vi fick lite läxor att göra innan sommarlägret som ni föräldrar som läser vår fin fina blogg får komma ihåg att påminna oss om att göra.
Sedan var det dag för middagsbön som för övrigt var den sista för påsken. Även då hörde man snyftningar från alla håll å kanter.
Efter det var det dags för den sista måltiden… för i påsk. Under middagen (lunchen) avslöjade våra älskade föräldrar vilka som hade vunnit städtävlingen och vinnarna är världens bästa ADJUNKT! Där Louise, Hedvig, Emelie, Anna och Molly bor.
Nu ska vi gå å leka lite lekar för sista gången i påsk å sen är det hejdå kramar.
Snyft!

Tack och hej leverpastej, kramar Bianca, Linn och Molly.

d7 1
Bianca och Isabelle vid konfirmationen 2002
d7 2
…och på Sundbornsgården 8 år senare
d7 3
Hej då-kramar på vinden! Nu dröjer det till sommaren till nästa gång
d7 4
Hej då, älskade Sundbornsgården Vi ses igen i sommar!