Onsdagen den 7 juli 2010

Hej alla avundsjuka läsare

Vi vaknade även idag av en snäll väckning eller som Gustav vaknade av kapellklockan. Sen var det morgonbön och frukost.
Efter frukost hade vi lektion och helt plötsligt fick Kalle den underbara idén att vi skulle ut och leka.
Det var fint väder så det blev vattenkrig! ALarna hade dock förberett striden och erövrat duscharna. De hade även låst dörren så ingen kunde komma in. De hade personer som gav ut hinkar fulla av kallt vatten. Eftersom ALarna så fegt hade planerat allt långt i föreväg då förlorade tyvärr konfirmanderna. Efter fritiden hade vi kyrkospelet där vi lekte charader och planerade vårat kyrkospel. Sen var det dags för kvällsmat och efter det gick alla på gården och spelade brännboll. Det var Alare och ledare mot konfirmander och konfirmanderna förlorade även detta krig. Vi gick hem och gick sen och lade oss.

Puss och kram från alla älskade barn men speciellt Amanda och Gustav.

v1d3 1
Det passade bra med ett vattenkrig i solskenet
v1d3 2
Uppladdning inför brännbollsmatchen
v1d3 3
Konfirmandlaget är samlat
v1d3 4
Konfirmandlaget
v1d3 5
Vackraste brännbollsplanen? Täckt av vitklöver.

v1d3 6