Lördagen den 17 juli 2010

Hej alla glada där hemma!

Natten till idag var det sovnatt. Men idag fick vi sovmorgon till 8.30 istället för 8.00. Inatt så fick vi främmande besök av några från byn. På lektionen pratade vi lite om nattens händelse och sen fick killarna skriva frågor till tjejerna och tvärt om. Så svarade vi sen.
På kvällen anordnade AL:arna ett ”AL-spex” när de härmade konfirmander och ledare och hade olika lekar där konfirmanderna fick vara med.
På tisdag ska vi, konfirmander hämnas! De flesta konfirmander spelade volleyboll medans vi väntade på Al:arnas spex. En sak som är lite konstig. Nästan varje dag denna vecka har det varit jättesoligt och varmt på dagarna och regnigt och blixtrar på kvällarna och nätterna.

Nu måste vi sluta för nu är det godnatt-kramar!

Erik S,Amanda och Isabelle

v2d6 1
AL-spex. Den förväntansfulla publiken
v2d6 2
Veronica, Emelie och Lisa väntar på att få leka.
v2d6 3
Molly och Viktor
v2d6 4
Elgen och Julia uppskattar lekarna
v2d6 5
Amanda ger allt i filmjölksleken
v2d6 6
Agnes, Olle, Lollo och Hedda sjunger avslutningssången