Onsdagen den 13 juli 2011

Nämen oj. Så trevligt att du kunde titta föööbi! det är Jon och Rebecca hänne…

Jus nu sitter vi och har kvällsfika och Jon mobbar stackars rebecca för att hon inte kan skriva.. idag har de varit en normal dag. Vi har jobbat sönder på kyrkospelet enligt Rebecca. Jon tycker nej. Fast nu får vi ta och bete oss som vuxna människor och ge er vad ni vill ha. inte sant??

Vi började dagen med att vakna till musik som vägde lite åt Lars Winnerbäck genre hållet.
Vi hade kapell och frukost som vanligt, fast allt vände när vi plötsligt fick en utmaning så svår, så storartad att vi tappade talförmågan. Nämligen den viktigaste städtävlingen i hele våres luiir. Följande av allmänbildad lektion, massa mat å fika plus lite lehk.
Men men som sagt, vi är bara barn i en klok prästs våld!!

Nu ikväll hade vi ännu en olympiad tävling det var superkul och för en gångs skull vann INTE ledarna. 😉 Nu ikväll hade vi ännu en olympiad tävling det var superkul och för en gångs skull vann INTE ledarna. 😉

NO schka vvi khraamas på varandra. phöds på dej pamma. hrebecca vill skriva att vi ska eta kaniner. jag jon tycker det är barnsligt och oviseentlight. puss Jon!!!!!!!!!!

v2d3 1
Charader som uppvärmning till kyrkospelsrepetitionen
v2d3 2
Repetition inne på Kines
v2d3 3
Rebecca, Madeleine och Simon tränar på Adjunkt
v2d3 4
Jonathan, August, Elvira och Filip i Brasrummet
v2d3 5
Besök av agent M-jau