Lördagen den 8 oktober 2011

Idag vaknade vi hyfsat trötta, men vi krattade löv efter frukosten. På dan fick vi lite tips&tricks om hur man är som al och ledare. Vi hade en ytterst trevlig tipspromenad som avslutades med att ett lag vann.
Vi hade ”lilla julafton” vilket betyder att alla tejpar fast ett papper på sin rygg sen ska man skriva fina saker på allas papper. Så när vi kommer hem kan vi gråta (lite mer). Nu på kvällen hade vi en ”trosvandring” som handlade om vad som händer efter döden. Den avslutades med en mysig stund i kapellet, och sen fika! nu ska vi snart gå och lägga oss, godnatt!

humöret just nu: lööördagsmyyyyyyyyyyyyys!!!!!
Hälsningar: Jonatan och Daniel (och lite Madde)

d2 1
Middagsbönen hade cowboytema. Kalle, Sheriffen, Vladis, Oskar och Olle
d2 2
Dagens jobb var lövkrattning.
d2 3
På eftermiddagen blev det en minst sagt klurig tipspromenad Linn, Madeleine, Lollo, Agnes och Jonatan
d2 4
Lilla julafton. Årets bästa ego-boost