Söndagen den 20 november 2011

Vi blev väckta halv nio (en halvtimmes sovmorgon.) Vi hade ingen morgonbön för vi skulle senare till Sundborns kyrka. Så vi började med frukost.Sedan packade vi ihop våra grejer och städade våra rum, för att sedan gå till kyrkan i regnet. När vi kom fram lyssnade vi och sjöng och tog nattvarden. Vi fyllde i våra första kyrkogångslappar. Efter det gick vi hem och lekte lekar och sedan blev det middag (lunch). Nu väntas hemfärd.

Det har varit jätte roligt och vi längtar redan till påsk! Sundborn äger!

/Hannah, Johannes, Filip, Martin

d3 1
Innan promenaden till kyrkan. Regnet strilade Magnus, Hannah, Johannes, Josefin, Emma, Elin, Sunne, Stina och Anna
d3 2
Vladis och Olle höll humöret uppe ändå!
d3 3
Filip, Johannes och Kalle tar täten
d3 4
På väg mot påsken!