Lördagen den 7 juli 2012

Hej alla glada!!!!!!!

Vi vaknade som vanligt klockan 8 sedan var det dags för kapell, efter det var det frukost. Sengångarna (ledarna) hade spionerat på oss hela natten..höhö

Efter vi hade haft lektion, där vi pratade om förlåtelse, åkte vi till Carl Larsson gården och fick en guidad tur! Sen när vi kom tillbaka hade våra rum förvandlats till olika teman t.ex. en djungel. Sen var det fika (mycket gott), sedan var det kyrkospel där vi fortsatte att skriva scener, låtar osv…(HEMLIGT)

Sen åkte några och badaväldigt sköööönt! Fast när vi skulle åka hem blev tyvärr en cykel kvar, bra jobbat! Sen kom vi hem och åt Claras special soppa! Efter den goda maten var det kvällsaktivitet som innehöll jordgubbslandet och volleyboll, vi hade completorium och nu har vi kvällsfika. Snart är det dags för mysiga godnattkramar!! Kommer sakna er som åker idag 🙁

PUSS & KRAM Hannah och Elin

v1d6 1
Kajsa och den nyfriserade Oskar njuter i solen
v1d6 2
AL har gjort om Adjunkt medan konfirmanderna var på Carl Larssongården
v1d6 3
Djungel-Biskop
v1d6 4
Molly och Kalle i Jordgubbslandet
v1d6 5
Mamma Stina och Tilda leker Jordgubbslandet
v1d6 6
AL är med och leker
v1d6 7
AL-Lisa, Emma och Tilda
v1d6 8
Molly och Daniel gillar också Jordgubbslandet