Fredagen den 5 oktober 2012

Hej, nu är vi ÄNTLIGEN tillbaka på gården. Det känns väldigt bra och spännande att träffa alla igen. Tyvärr är många AL are hemma och pluggar (OCH THEO. -.-), fa på de tråkiga plugghästarna! Vi ska ha mysigt ändå! 🙂

Vi åt korvstroganof till kvällsmat, sedan lekte vi valfria lekar. Efter det var det dags för kapell, då vi äntligen fick sjunga igen. Till kvällsfika fick vi alicebröd. Det gillar vi alla och nu är det lite fritt. Alla förbereder sig för att…

…DYGNA!!!

Nu har vi en lång och härlig helg framför oss, sista dagarnas som DK´s, puuss från Bill, Martin och Josefin.

e1
Lekar på vinden
e2
Ho – Ha! Arvid, Elin, Tilda och Lovisa
e3
Louise, Isabelle, Anna och Lisa leker Näringskedjan
e4
Kvällens bloggare, Martin och Josefin kollas upp av Hannah och Tilda Arvid i bakgrunden.
e5
Ledarna har intagit ledarsoffan: Hedvig, Gustaf, Emil, Magnus, Oskar och Olle