Måndagen den 8 juli 2013

Hej alla läsare!

Dagen började med att vi gick upp extra tidigt (07:30). Efter morgonbönen och frukosten, packade vi ihop våra grejer och ställde upp oss på led med cyklarna. Vi cyklade in till Falun. Det var varmt och mycket backar men vi klarade det! Vi började med att spela äventyrs-minigolf, Otto vann! Tjoho! Efter det åt vi en välförtjänt lunch, pizza! När vi ätit klart fick vi ha fritid och gå runt i Falun. VI shoppade och alla köpte varsin minnesbok som ens kompisar kan skriva fina saker i. Efter en timme gick vi in en snabbis och kollade i Kristinekyrkan. Den var stor och fin 🙂 Sen hoppade vi upp på cyklarna igen och cyklade till Falu-gruva, där vi fick en guidad tur nere i gruvorna. Vid sextiden cyklade vi hem igen och åt middag 🙂 Dagen var rolig, lärorik och helt grym!! (precis som alla andra dagar här) Nu är alla trötta och vill sova.

Godnatt, puss och kram från Pontus, Otto och Malin.

v2d1 1
Vera, Elin, Oskar, Disa och Märta har ställt upp med sina cyklar inför avfärden mot Falun
v2d1 2
Konfirmanderna cyklar iväg mot Falun
v2d1 3
Vattenpaus i Skuggarvet
v2d1 4
Minigolf på Lugnet
v2d1 5
Erik E, Josefine, Lina och Tove spelar falukorvshålet på minigolfen
v2d1 6
Malin, Ingrid och Patric
v2d1 7
Sedan blev det lunch på pizzeria
v2d1 8
Besök i Kristine kyrka
v2d1 9
På väg ner i Falu gruva
v2d1 10
Stora stöten i Falu gruva