Lördagen den 13 juli 2013

Tjenixen!

Idag har vi haft lektion som vanligt dock ingen vanlig lektion.. Idag delade vi in oss i två olika grupper, killar vs tjejer. Vi fick skicka post via mamma och pappa mellan två olika rum. På papprena skrev vi frågor som den andra gruppen skulle svara på och tvärt om. Frågorna handlade såklart mest om relationer/kärlek/sexxx…… Hahah 😉

Idag hade vi också trosvandring med tema frälsarkransen. Vi fick leda varandra eller bli ledda med en bindel för ögonen. Under vandringen fick vi bara använda oss av 4 av våra 5 sinnen. Det var både spännande och roligt. Hela vandringen avslutades i kapellet med completorium.

Just nu är det kvällsfika med te och nybakat bröd, mums! Efter så blir det som vanligt godnattkramar innan läggdags…. Kommer vi verkligen sova inatt?…. 😉

Puss & Kram / Elin, Jenny & Carl

v2d6 1
Ännu en solig, härlig dag som lockade till vattenkrig

v2d6 2

v2d6 3
Tor, med vattenhinken i högsta hugg
v2d6 4
Elin
v2d6 5
Början på trosvandringen

v2d6 6