Tisdagen den 30 juni 2015

Hej hej.

Vi kan ju börja med att skriva att det var något segt på morgonen då merparten av folket hade varit ute under natten och därigenom dragit på sig FAFNU. Det var alltså en hel del kuddar som lämnades tillbaka vid frukostbordet.

Efter det hade vi lektion där temat var de tio budorden och sedan livsregler.

Efter lunch var det så kallad fritid men merparten hade som sagts dragit på sig en timme utav FAFNU. De som inte hade åkte antingen till Paletten eller satt i solskenet och såg på när de andra arbetade.

Sedan hade vi kyrkospel, där vi först började med en improvisationsövning. Sedan delades vi upp i grupper och gjorde sketcher utifrån samma mall, men med olika teman (såsom; Frozen, Lejonkungen, Sune och Pirates of the Carribiean (stavning är svårt…)).

Vi hade även Olympiad där vi skulle köra cykelrace långsammast. Sedan när den var över och vi var uppätna nog utav myggor, körde vi capture the flag. Då bestämde si ’Hell-moppers’ för att titta förbi, det var ovanligt många grabbar i en o samma Epa.

Nu ska vi kramas go’natt så..

Bye från Emma, Rasmus och Frida :* <3

v1d2 1
Alla ställde upp och rensade gräsmattan från småsten

v1d2 2

v1d2 3
På kvällen tävlade vi i Cykla Långsamt-tävlingen. Här är en publikbild
v1d2 4
Molle, Sam och Lisa
v1d2 5
Husmor Agnes gav järnet i tävlingen
v1d2 6
Trädgården är sommarvacker