Lördagen den 11 juni 2015

Birger mår lite bättre.

Idag hade vi en rolig och lite annorlunda lektion. De va chock me najs.
Under lektionen märkte vi att AL:arna förberedde ännu ett vattenkrig som såklart resulterade i att vi krossade dem (fast Birger kunde inte delta då han var tvungen att bli omkringkörd i en skottkärra pga stora smärtor).
Efter den överlägsna segern (deeeeeekå segrare (segrare)) tog vi en fika, chock me najs. Efter tvångsmatningen på Birger liggandes i skottkärran återgick vi till lektionen.
Sedan improviserade vi en middagsbön där vi samlades kring Birgers skottkärra och sjöng ”be not afraid”.
Birger mådde lite bättre, men var fortfarande tvungen att tvångsmatas lunchen för att få i sig den dagliga näringen på 34 kalorier.
Sedan flyttade vi birger från skottkärran till en skrinda som vi hittat i vägkanten. Birger stönade och klagade men vi besvarade det med att sjunga ”Be not afraid” och Birger började fundera på livet efter döden.
Som kvällsaktivitet hade vi dragkamp vilket va chock me najs. Det avslutades med att hela gården band fast dragrepet till Birgers skrinda och körde rally bakom prästens bil på grusvägen. Med andra ord var detta en helt fantasisk dag på Sundbornsgården.
Birger mår lite bättre.

v2d5 5
Dragkamp

v2d6 1

v2d6 2

v2d6 3

v2d6 5

v2d6 6
Alla i ledarlaget gav allt, eller hur, Tumba?

vv2d6 7