Fredagen den 2 oktober 2015

God afton!

We are back in buisiness (business? (AL är inte så välutbildade))! Den här gången är det AL som tar bloggen i besittning, och vi gör det med storm!

Tillbaka i vårt kära Sundborn sitter vi nu och myser i höstmörkret. Vi dricker te och njuter av de UTSÖKTA filrutorna som Sofia har bakat. Alla är euforiska över att vara återförenade igen, AL, DK och ledare. Vi myser lite mer, och väntar på att brasan i Bras ska tändas och sprida sin ljuva värme i våra sinnen…

När vi anlände till gården fick vi avnjuta pytt-i-panna med stekt ägg, dagen till ära. Därefter blev det diverse lekar uppe på vinden. Olle och Elina ledde lekarna med en humor och elegans passande riktiga kyrkospels- och fritidsledare. Bland lekarna som tog plats fanns bland annat blodpotatis.

Kvällen avslutades (…eller gör den?…) med en ännu mysigare mässa. Våra vackra stämmor stämde in i de underbara sångerna ackopangerade av Kajsas, Oskars och Martins ljuvliga gitarrspel. Vi satt stilla kvar i kapellet medan stearinljusen spred sitt varma ljus i mörkret.

Nu sitter vi alltså här, rysmyser i mörkret, dricker vårt te, äter våra filrutor och undrar hur vi ska avsluta detta ljuvliga stycke AL-blogg. Kanske med ett enkelt farväl…

Kramar och farväl/ Sofia Linnea (båten på Skeppsholmen)

etd1 1
Ankomst. Påminner rätt mycket om ankomsten i somras, fast med gula löv.
etd1 2
Det var härligt att få äta tillsammans igen!
etd1 3
Alla lyssnade noga på instruktionen för ”Blodpotatis”
etd1 4
Blinda potatisar aktar sig för den farliga blodpotatisen
etd1 5
Glädjen att ses igen gick inte att ta fel på
etd1 6
Kajsa och Elina såg till att inga blinda potatisar ramlade ner för trappan