Söndagen den 15 november 2015

Natten till söndagen satt alla uppe och prata i Biskop. Alla öppnade sig och det kändes som vi hade känt varandra hela livet.

Vi väcktes av mamma (Molly) och pappa (Emil) av fin god morgonsång. Sen gjorde vi oss iordning, duschade, sminkade oss och pudrade näsan. Allihopa gick ner och åt en god sista frukost. När vi hade sjungit bordsbönen gick vi till våra rum och packade ordning. När klockan ringde ännu en gång gick vi tillsammans till kyrkan i samlad trupp.

Det var en familjegudstjänst med Pippi tema. Barnkören sjöng några låtar, de var så gulliga och duktiga. Det var Pippi som fyllde 70 år och Astrid Lindgren skulle ha fyllt 108 år igår. Vi sjöng såklart också men det var psalmer med alla andra. Det var mycket fokus på att alla är lika mycket värda och att inga ska vara utanför. Sen var det lite fika i kyrkan, sockerdricka, kaffe, krumelurpiller och kaka.

Efter fikat gick vi tillbaks och packa ihop de sista.

Nu ska vi kramas. Längtar redan till påsken.

Ida, Kalle, Alicia

ftd3 1
På väg till kyrkan
ftd3 2
Riktigt novemberväder men ganska mysigt ändå
ftd3 3
2016 års konfirmander tillsammans med mammis och pappis
ftd3 4
En sista gruppkram innan hemresa. Snart är det påsk…