Påskdagen den 27 mars 2016

Tja tja bloggen, BK här!!!

Idag väcktes vi av härlig sång av några AL:are, vi gick upp och städade våra rum för att vinna städtävlingen, Whoop Whoop.
Sen var det morgonbön i kapellet med sång och textläsning. Efter morgonbönen åt vi en härlig frulle, efter frullen begav vi oss till kyrkan för påskmässa. Efter fick vi lite fika och kaffe i kyrkan.
På vägen hem gick alla förbi Paletten (Coop), vissa köpte godis och snacks, andra gick tillbaka hem.
När alla hade kommit hem fick vi lite fritid, efter en stund så var det middagsbön som också innehöll sång och textläsning i kapellet. Sedan var det en underbar pyttipanna till middag.
Efter middagen var det lite fritid. När det ringde i koklockan så var det kyrkospelsövningar, med t.ex. humörsbilen och funderade på lite förslag till det stora kyrkospelet. Sedan var det en lektion om dopet, och lite läsning i bibeln.
Mellan kyrkospelet och lektionen var det lite mumsig fika, som bestod av TÅRTA!!!!!! Efter lektionen åt vi igen, då blev det fjällpasta.
Efter maten fick vi lite fritid, då lekte vi lite allihopa. Vissa satt på andra ställen och pratade med varandra. Sedan ringde klockan igen och det va kvällsaktivitet, med trosvandring. Då blev vi ledda med ögonbindel av AL:are runt gården, som avslutades med mässa i kapellet.
Nu har vi nyss ätit kvällsfika och ska upp till vinden för GO’NATT KRAMAR!!!!!!!
Natti Natti bloggen ses imorrn, PUSS & KRAM!!!

Simba, Hannie och Winnie!!!!

pbd5 1
Påskdag i kapellet
pbd5 2
Husmor Martin och AL-Embla vid kyrkan
pbd5 3
De som skall ledas väntar på de som skall leda
pbd5 5
Kvällens upplevelsevandring var ”Jesu sista vandring”
pbd5 7
Den avslutades med mässa i kapellet

pbd5 8