Fredagen den 8 juli 2016

Hej svejs på er som tar er tiden att läsa det här oerhört tråkiga blogginlägget!

Idag har vi blivit väckta av ett förhör som fick oss att tänka på hur tråkig skolan egentligen är. Mammis  och pappis frågade oss bla vad 6×6 är då svaret blev 12 och någon svarade att grisen säger knorr. Vi hade morgonbön och sen så åt vi frukost, (gröten var de då inte nå fel på/Hanna). Efter frullen åkte sorgligt nog Kajsa, Klas, Martin och Oskar iväg från gården för att dom skulle på ett bröllop och då tog över Emmie som präst och kyrkospelsledare. På lektionen redovisade dom flesta sina texter som vi hade skrivit hemma om vårt dop och den församling som vi tillhör. Under fritiden åkte nästan alla och badade, (förutom dom som hade FAFNU/FA) och under eftermiddagsfikat blev det vattenkrig. Det var såklart vi DK-are som var bäst och vann alltihop. Som kvällsaktivitet var det olympiad och den här gången var det cykla-långsamt-tävling. Nu har vi precis ätit ett smarrit bröd som vi inte vet vad det heter som har 9 dl honung i sig, #onyttiga.

Detta oklara blogginlägg skrevs av Klara, Hanna och Tim som tänker säga ajö för idag, Puss å hej!!!

_DSC0926 - Kopia
AL-Birgers naglar matchade regnbågen på himlen.
_DSC0950 - Kopia
Amanda och Klara.
_DSC0975
Pappa Emil gav sitt allt i olympiaden.
_DSC0985
Prästvikarien Emmie tävlar mot Alicia och Katja i ett av heaten.
_DSC1007
Saskia
_DSC1014
Lovisa kör HP-style, Simba och Stina kämpar på bredvid.
_DSC1064
AL-Birger går i mål med sitt lags flagga i högsta hugg.