onsdagen den 13 juli 2016

Hejsan hoppsan alla pears !!

Idag startade vi dagen på ett skönt sätt genom att inse att vi (Siri och Carro) missat väckningen och fick gå direkt till kapellet i pyjamas. Efter det bjöds vi på en god frukost, dock ännu en gång utan våran älskade och underbara och vackra apelsinjuice (!!?). Men ta det lugnt hörni, vi lever ännu!

Med frukost i magen gick vi till lektionen och lärde oss…mycket. Därefter kom en välbehövlig fika för att sedan fortsätta lektionen och lära oss…ännu mer. Efter lunchen bestraffade de oss BARN genom att ge de flesta av oss fafnu där vi bland annat fick gräva diken, baka kladdkaka (för lyckligt lottade) och rensa ogräs, tjolahoppaa. For your information går kyrkospelet prima ballerina och allt är på spåret för oss i livet. Kvällsmaten som kom efter satt som en smäck och nu äter vi ännu en gång för okynnes livet livs kvällsfika.

Nu är det gonattkramar som gäller och vi är extremt taggade och pigga inför den kommande natten…

Puss och hej alla fans , XOXO Gossip girl (Siri, Carro, Katja)

PS. Saknar er en massa <33333

Ledarlaget är taggat inför frågesporten
Ledarlaget är taggat inför frågesporten
Frågesport
Frågesport
Kloka huvuden slås ihop
Kloka huvuden slås ihop