Torsdagen den 21 juli 2016

Hejsan från ett trippelbackflip Sundborn!

Idag väcktes några av oss (städtävlingsvinnarna) med frukost på sängen. De andra fick bara en vanlig tråkig väckning. Efter frukosten tränade vi på låtarna till kyrkospelet, och även låtar som vi inte har sjungit förut. På kyrkospelslektionen tränade vi på kyrkospelet och hade också generalrepetition inför AL:arna. Under hela dagen har de flesta skrivit som galningar i allas minnesböcker, förutom Hannie och Rasmus som ligger lite efter på den fronten… Till middag blev det en supergod morots- och sötpotatissoppa gjord av vår underbara HP Agge!! Vi ser emot att träffa alla er imorgon!

Ha det grötbrödsgött!

//Hannie, Winnie och Katja

P.s Hesten springer

Genrep inför kyrkospelet.
Genrep inför kyrkospelet.
Katja spelar och sjunger.
Katja spelar och sjunger.
Dans under genrepet.
Dans under genrepet.
Kalle, Tim och Klara
Kalle, Tim och Klara
Saskia, Amanda och Hännii
Saskia, Amanda och Hännii
Sundbornsgården lite grann från ovan.
Sundbornsgården lite grann från ovan.