Fredagen den 5 oktober 2007

Hej svejs i lingonskogen!

Äntligen här igen på vår älskade gård! Som vi har längtat! Det känns otroligt skönt att vara tillbaka här på SBG och framförallt att se alla igen!
Den här gången grönskar det inte i träden och man svettas inte av sommarvärmen som sist. Men solen den lyser som alltid över världens bästa Sundbornsgården!
Det känns som vanligt och massa minnen strömmar tillbaka från gågna läger, men samtidigt känns den här gången på gården annorlunda och speciell på sitt vis – precis som alla andra har gjort. När vi kom hit var vi ute och hade roligt på gården ett bra tag, tills alla hade kommit och det var dags att flytta in på rummen. Men eftersom listorna på vem som skulle sova var hade försvunnit fick det bli samma rum som i somras!
Sedan myste vi i Bras och åt god mat, lekte lekar på vinden (bland annat födelsedatumleken och kortleksleken), åt kvällsfika och hade en väldigt skön och framför allt efterlängtad stund i vårt mysiga kapell. Sedan blev det godnattkramar och … godnatt! Och visst var natten god, men hade kanppt någonting med sömn att göra!

Puss och kram från glada sundbornsbarn! Elin, Becka och Linnea

PS: Tanken på att ”ringen av konfirmationen nu är sluten för oss DK:s och att nästa gång vi kommer hit, kommer som AL:are känns mycket märklig.
Det har varit en helt fantastisk upplevelse på alla sätt och vis, som för alltid kommer att finnas kvar i våra hjärtan!

TACK FÖR ALLT!

Vanja, Christian, Anton och Gustaf A i brasrummet
Kortleksleken
Fredrik, Myran och Sunne har kul i köket