Påskafton den 12 april 2006

Påskaftonen på SBG började med en hemsk ”vad är klockan” övning. Sedan blev det morgonbön, frukost och städning som vanligt. Städningen var katastrofalt dålig… det var något som saknades helt enkelt.
Lektion i två timmar om andakter och biblar. Nu kan vi alla slå i bibeln.. 🙂
Klockan slog 12.45 så det var dags för en middagsbön och efter det en ”god” fisksoppa. Dagens aktivitet ägde rum därefter och det var för idag, Tipspromenad. Luriga frågor och trevligt besök på Paletten. (Alla kommer rulla hem efter allt godis).
Dramalektion blev det därefter. Tror alla börjar tröttna på ”plocka äpplen, lägg i korgen”-ramsan. Ska bli skönt att få plugga in Mp3:n när man kommer hem.
Sen fick vi en god påskafton som vi alla tackar Sunne för. (våran köksmor). WE LOVE YOU! Hon fixade ägg till oss som vi alla målade så fina. Vi hade tyvärr ingen tävling om finaste ägget men ena delen av Martins ägg ligger inne på kontoret. Tror det vann på något sätt..
Efter ägg och en god efterätt så fixades det en liten biograf här på SBG. Vi fick se filmen ”Wallace and Gromit – The Warerabbit” vilket är världens roligaste lilla barnfilm.. hrm.. eller? Var den för barn? Näst på schemat var det kvällsfika, completorium och godnattsaga. AL:arna sjöng ”Another day in paradise” för oss konfirmander och sedan var det kram och godnatt. Trodde dem ja… Folk var ute och sprang en massa och Fredrik var den första under hela våran lägertid som blivit av med täcket. Bättre lycka nästa gång. Nu väntar FAFNU och vi ses då. 

Kramar ifrån Oscar och pussar ifrån Josefin.

Fika i solskenet, som äntligen lyser över oss.
Klas ”Boss” Brynte, legendarisk SBG-ledare på besök
Martins fina ägg. Erik i bakgrunden
Oscar målar ägg