Skärtorsdagen den 13 april 2006

Idag väcktes killarna med gulligull och tjejerna av en utskällning…Detta pga. nattligt utespring. Vid frukosten meddelades att tjejer hade fått FAFNU (Frivilligt Arbete För Nattligt Utespring), de fick hjälpa till i köket som straff. Efter frukosten fick vi städa och sen hade vi lektion. Där fick vi lära oss mer om påsken. Vi hade sen dramaövnigar och det var kul men lite pinsamt, vi lekte även lekar och liknande. Sen åt vi en väldigt god lunch, serverad av den underbara Sunne. På kvällen körde vi gruppcharader följda av vanliga charader, JÄTTEKUL! Efter det gick vi på mässa och där fick vi ta emot nattvard,inte så jättegott… Nu ska vi snart gå och ”lägga oss”.

Godnatt till er alla från Henrik, Maria och Magnus 😀

DB-Daniel går igenom vad som inte ska låta nattetid – golvet, trappan, dörren, käften
Lektion på vinden. Jacob, Frans, Blomman, Magnus och Ida.
Ledar-Maria i bakgrunden
Blomman leker charader