Tisdagen den 10 juli 2007

Morgonen flöt på som vanligt, kanske lite tröttare dock. I slutet av lektionen sa Kajsa åt oss DK att gå ut för en lek. När vi stod där i en ring och blundade kom våra kära AL och stänkte ner oss rejält med vatten. Vi DK blev inte allt för lyckliga. AL:arna hade förväntat sig en motattack, men vi struntade i det och fortsatte att leka… 

Många hade fått FAFNU idag, både konfirmander och AL. Trots FAFNU:n var vi ganska glada åt att det äntligen var solsken. De som inte hade FAFNU åkte och badade eller åkte ner till Paletten och fyllde på förråden. 

Kvällens aktivitet var verkstadsmässa. Alla delades in i olika grupper som hade olika uppgifter. Årets tema på verkstadsmässan var Star Wars. Inte helt enkelt kanske, men roligt. Gruppernas slutresultat blev en mysig mässa i kapellet.

Nu sitter vi här och suktas av ledarna som har världens fika med glass och kakor (vi fick ”bara” bröd med te). 

Kramar från 

Lollo, Filip och Becka

Äntligen solsken!
Kapellet ställs iordning för verkstadsmässa
Mirjam, Myran och Helena bakar nattvardsbröd
Martin – Darth Vader förbereder sig för mässans dramatisering av Star Wars.
Erik ”Vladis” gör tummen upp för kökstjänst!
Axel, Frida och Magnus kopplar av i vedbon.