Torsdagen den 19 juli 2007

Panik! PANIK!
Två dagar kvar. Två. Tre veckor har bara susat förbi och det känns jättekonstigt att skriva i allas minnesböcker och börja säga hejdå… Det märks på stämningen på gården att allt börjar dra ihop sig… Sorgligt, men samtidigt är det tre helt fantastiska och händelserika veckor vi har haft här, som alltid stannar i våra hjärtan!!

Idag fick vi sovmorgon! Jätteskönt, även fast många var så trötta att de inte ens märkte det.
Vi har haft generalrepetition för kyrkospelet i kyrkan inför AL:arna och alla är laddade inför fredagens show!
Hoppas alla kommer klockan 19.00 till Sundborns Kyrka!
Nu på kvällen avgjordes den stora olympiaden vi har haft här – Korståget – och det vinnande laget blev (jätteoväntat) Mästarna, alltså ledarna. Alla som varit här vet att det är omöjligt (nästan i alla fall) att slå dem, så därför kan man ju säga att det laget som kom tvåa egentligen vann – Barnrumpan! Den avgörande grenen var Sifferjakten som går till så att man ska springa runt på den stora gården och leta efter siffror… I stora drag, alltså hehe. Alla fick sedan godispåsar och det var väldigt uppskattat!

Vi njuter av de sista dagarna här på vårt älskade SBG här i sommar…

Puss och stor SBG-godnattkram från Elin (stolt medlem i Barnrumpan), Eric T (stolt medlem i Barnrumpan), Mattias och Karin (fast hon var och sprang någon stans när detta skrevs hehe)

Träning inför kyrkospelet – Maria, Ebba, Karin, Felix och Erik B
Markus, Marcus, Lovisa R, Linnea, Helena och Elin
Musikerna – Linnea, Hanna, Marcus, Filip och Kajsa
Pelle, Linnea, Lovisa A, Marcus och Helena