Torsdagen den 5 juli 2007

Hej hopp!
Efter en mysig kvällsbön i kapellet är nu hela Sundbornsgården samlade i brasrummet och skramlar med tekopparna. Alla är rejält trötta efter att ha haft en minst sagt intensiv natt igår (imorse) då alla ALs och DKs rymde iväg ut i natten… Bambambam…! Mer avslöjas inte här eftersom Klas eller någon annan liten ledare säkert kommer att läsa det här. Men det var underbart! Och FAFNU blev det i alla fall. För ALLA! Alla utom ledarna, vill säga. De njöt istället av att dela ut kuddarna på morgonen och plåga oss barn med hårt arbete. Det rensades i rabatter och slets och några stackars konfirmader tvingades rensa avloppet.

Brännboll nu på kvällen (som DKarna ledde bra men tyvärr sedan blev slagna av ALarna med 78-87) plus att väckningen imorse (efter ungefääär… 3-4 timmars sömn) bestod av inte så lite högljudda grytlock som bankades mot varandra, är vi som sagt väldigt trötta. Tack kära ledare för den kärleksfulla väckningen!
Slutsatsen av all denna trötthet är alltså att det är ABSOLUT UTEGÅNGSFÖRBUD (mer än vanligt, alltså) och alla på gården måste sova. Fast som Kajsa sa: ”Behöver ni gå på toa får ni självklart göra det. Eller förresten; ni BÖR göra det.”

Tack för en härlig dag i solen! Puss och kram Elin, Axél, Pelle och Eric T

Samarbeteslektion med Boss Brynte. Felix, Axel och Pelle funderar över en uppgift
DB Johan delar ut uppgifter till eftermiddagens FAFNU
Lovisa R spelar brännboll