Onsdagen den 12 juli 2006

Vid frukosten avslöjade DB:sen att de hade haft operation GRÄVLING under natten. Den gick ut på att de observerade nattens händelser, och fick på så vis reda på vilka som fick FAFNU. En intressant händelse var t.ex. att en konfirmand gick på toaletten och inte mindre än 21 minuter senare stängde husmor av vattenkranen.
Idag var det en lite annorlunda lektion eftersom Kajsa var utbytt mot Lars-Erik Eriksson (Lasse) från Sundborns kyrka. Vi pratade om Jesus och lökar.
Fikat var grymt gott, det bjöds nämligen på dumlekakor. Middagen var lite annorlunda eftersom den severades vi grillplatsen där vi blev bjudna på grillspett. Vi kunde välja mellan korv, köttbullar, paprika, majskolvar, champinjoner och lök.
Kalla kriget fortsatte och dagens tävling var dragkamp. Självklart så dominerade ledarna med sin överlägsna muskelkraft 🙂 

Nu är det completorium!

Ha det BÄST!

Myran, Alex och Maggie

Gör det själv-grillning

Dragkamp