Onsdagen den 5 juli 2006

Efter väckning, dusch och frukost, kunde vi konstatera att alla tjejer utom fyra, plus en bunt al:are hade fått FAFNU. Dagens första aktivitet var lektion, där Kajsa, mamma och pappa besvarade frågorna vi skrivit på kyrkogångslapparna. Det var en lååång lektion för vissa, andra hade fullt med frågor att ställa. Tur att det var fikapaus emellan.
Under lunchen sjöng vi en egen variant av ”Ha den äran” till Tessie, som fyllde 19. Det som bjöds var pannkakor, och medan alla tänkte på figuren brände Fredrik och David på med löjligt många.
De som inte var frihetsberövade p.g.a FAFNU cyklade och badade efter lunchen, när det var fritid. Det var väldigt skönt i sjövattnet, och Magnus tog hem första platsen i magplaskmästerskapen…
Sedan var det drama med Maria, och som vanligt startade vi upp med något mystiskt ur hennes bottenlösa aktivitetsförråd. När alla var varma berättade hon hur hon tänkte sig vårat kyrkospel.
Kalla kriget fortsatte med en prestigefylld volleyboll-turnering, som ännu inte är avgjord. Imorgon spelas den klart. Det var däremot betydligt mer blod, svett och tårar i den spontana matchen som vi spelade när turneringen var slut för dagen. 

/Fredrik & Magnus

Tessie fyller år och bjuder på jordgubbstårta!
Dagens gren i ”Kalla kriget” – volleyboll