Påskafton 15 april 2017

Namaste, idag så började dagen med en rask uppstigning ut i det kalla vädret som följdes av sång i kapellet. Efter det var det som vanligt frukost och städning och sen började lektionen. Efter det gick vi på tipsrunda med massa konstiga frågor, det slutade med en runda till Paletten. Sedan fikade vi och efter det började kyrkospelet vilket spårade ut och vi slutade lite tidigare hehe. Efter det var de som ovanlighetens skull påskmiddag vilket var väldigt mysigt och gott, vi fick till och med sitta blandat. Sen skapade vi fina armband som är guld värt och sen satt vi och snackade ett tag. Sen gick vi till kapellet för en sista gång och sjöng lite låtar och blundade ett tag på slutet. Nu sitter jag här och dricker te och längtar efter godnatt kramar!!! Hoppas att alla läppar får stanna hela imorgon…

Huvuddrängen Birger fick stilpoäng med sina tuffa ifss.se-solglasögon.
Tipspromenad. Kallt men soligt.
Påskbuffé med äggmålning
Äggmålning i AL-matsalen.
Ledarna njöt av den goda påskmaten.
Buffén avslutades med en fantastisk påsktårta, med design av Lakto.
Kvällsaktiviteten bestod i att vi skapade uppmuntringsarmband till varandra.