Lördag den 16 juli 2005

hej hej! 

GRATTIS MAMMA KATTIS på 20 årsdagen i förskott, om en vecka smäller det!

Dagen började med en underbar väckning, Johan och KB kom in och spelade flöjt och sjöng blinka lilla stjärna. ljuvligt, hehe. Sen var det som vanligt kapellet och frukost, sen en liten snabbstädning och sen en lektion som handlade om relationer och det var många diskussioner. Den svåraste uppgiften vi fick var att skriva 10 saker om oss själva som vi själva tycker att vi är bra på. Efter det var det middagsbön som idag leddes av Britta, Erik G och Jonatan. Sen var det lunch.

Efter lunchen hade faktiskt nästan alla fritid utom 2 st som hade FAFNU och några av al:arna hade su (städ ute). Den lediga tiden ägnade vi mest åt att skriva i minnesböcker och bara ligga och ta det lugnt. 

Nu börjar det närma sig för kyrkospel och för att inte oroa allt för många så går det nu äntligen framåt och det börjar se ut som om det blir bra. Vi finslipade några scener så att dom blev lite flummigare. Moahahahahaha!

Som kvällsaktivitet lekte vi först jordgubbslandet, som är en mycket rolig men lite mysko lek. Det följdes av ännu en olympiadgren som nämligen var frågesport. 

Oj, Oj nu ringer kapellklockan!!!!! 

(efter completorium) 

Natti, natti // Kristine, Bella & Elin

Kö vid Sunny Burger Grill
Jordgubbslandet, mysko men kul!
Stina och Mattias i full fräs i jordgubbslandet