Måndag den 18 juli 2005

Idag började dagen som vanligt, fast vi fick en timmes härlig sovmorgon, som de flesta tyckte om. Vi vaknade klockan 9 och gick till kapellet för morgonbön. Efter det var det frukost och lektion. När kvällsmaten (middagen) började var det ingen vanlig måltid. Det var tema kärlek och vi fick spaghetti och köttbullar. Efter den romantiska middagen var det dags för lekar på vinden! Bland annat ”Älskling, älskling”, ”Skogsbrand” och ”Tycker du om din granne”. När det var godnattsaga, så byttes den ut mot diktläsning och musik på vinden. Många somnade då, men det var inte så konstigt, med dämpad belysning och mysig musik. Tema även då var kärlek. Sedan var det sovdags!

Oskar, Brang-Brang (Jakob Branger) och Bolldén

Skogsbrand? Nej, bara ekorrarna som byter bo!
Kärleksmiddag med Lady och Lufsen-tema
Ida, Mattias och Victoria väntar på att få hugga in på spaghettin och köttbullarna.