onsdagen 13 juli 2005

Hej! 

 Ännu en morgon vaknade av en strålande sol. Dagen började som vanligt med lektion. Lektionen var speciell därför att prästen Lasse ifrån Sundborns kyrka kom och undervisade oss. Vi pratade om Jesus, hur mesigt hans namn var, vad man visste och vad man bara anade om honom. Dagens tema för mat var vårat hemland Sverige. Till lunch åt vi köttbullar och färskpotatis. Det var jättegott! Istället för kyrkospel hade vi lektion även på eftermiddagen. Då diskuterade vi gott och ont. Idag som alla andra dagar har vi  idag haft vattenkrig. Då blir man blöt om man inte håller sig undan! 

 Sen var det dags för kvällsmat, det blev falukorv med potatismos, ett måste i Falutrakter! På SBG-Olympiaden idag hade vi dragkamp. Det var många jämna kamper, men ledarlaget utmärkte sig som vanligt och spöade alla andra.

 Nu ska vi ha completorium, kvällsgudstjänst. Sedan är det godnattkramar, saga och sång. Godnatt och sov gott alla gulliga läsare!

 /Niklas, Sofia, Judith

Många tuffa dragkamper blev det…
Glada miner. Jacob W och Vanja.
Björnes magasin kämpar mot övermakten
Björnes magasin kämpar mot övermakten