lördag 17/7-04

Tjooohooo! Vad har hänt idag??det undrar även vi….vi började som vanligt med väckning klockan 8:a och morronbön ett tag senare. Lektionen idag handlade om de båda könen och synen på dem båda…(hihih).Vi killar gjorde en  lista för vad vi vill att en tjej ska ha för egenskaper och vise versa. Listan från killarna:1.Rolig 2.Kvinnlig 3.Snygg 4.Fräsch 5.Gosig…Det säger allt om vad vi tänker på, hehehe. Sedan fick vi kika i te x slitz, cafe mfl. Sedan var det dags för dagens första vattenkrig. Vem som vann vet vi ej, men blött var det. Efter middagen (middag=lunch) så blev det, tro det eller ej, en fortsättning på vattenkriget från förmiddagen. Kvällsaktiviteten ikväll var att utse årets Mr. Sundborn. Det gick ut på att tjejerna klädde ut sig till olika killpersonligheter. Vann gjorde den manlige Sara Ollinen. NU äter de andra kvällsfika medans vi (David:arna) skriver denna dagbok klockan är för tillfället 22.13.45 och det är snart dags för Completrium.

Nattinatti sov gott…..Hälsningar David och David

Mr Grynk aka Amalia
Konferencierparet
Alla de charmerande deltagarna i Mr Sundborntävlingen