Måndagen den 19 juli 2004

Idag har vi haft lektion och den var väldigt rolig för att tjejerna och Mamma skulle sitta i Adjunkt och killarna och Pappa i Biskop. Killarna skulle skriva frågor till tjejerna och vice versa. Sedan skulle tjejerna svara på killarnas frågor och killarna skulle svara på tjejernas frågor. Det var väldig personliga frågor som handlar om sex och kärlek och sådana saker. Det var väldigt roligt! =) 

Senare på dagen övade vi vår kyrkospel i kyrkan. det var lite jobbigt. Alla va trötta, så det va lite småsegt.. Sen åkte vi hem igen. Där vi inte gjorde så mkt … På kvällen fick vi kärleksmiddag, spaghetti o köttbullar 🙂 . [Lady o Lufsen stil 😉 .] Det var skitmysigt! Efter det hade vi lekar .. typ alla hade ett ljud o en rörelse, så skulle man säga massa ljud o då skulle den som hade det ljudet svara , eller skit samma .. går inte att förklara .. 😉 . Sen hade vi Completorium o sen fika 🙂 .. Snart har vi godnattkramar, saga o så 🙂 . 

Av: Amalia, Frida K, Gabriel o Franch

Risröjning. Tessie, Vanja och Maria i aktion.
Kärleksmiddag
Bella Notte
Stämningsfullt vid kärleksmiddagen
Samling i trappen.