torsdag den 10 juli 2003

Hej hej igen!!! Idag, torsdag har det hänt en hel massa grejer…eller…egentligen så var det den första helt riktiga dagen på hela lägervistelsen med ett undantag: ett jättestort vattenkrig, mellan alla, AL:arna hade låst alla dörrar så att vi inte kunde ta någon hink alls!!!! Snacka om att dom hade ett stort övertag i början…men vi konfirmander kom igen!!!! Vi lyckades vända det hyfsat. Sen så har vi haft lektioner som vanligt, bl.a. kyrkospel… Kuligt, kuligt….Det var faktiskt ingen som hade FAFNU , det är inte ofta ska ni veta….Vi hade kvällsaktivitet på kvällen som vanligt. Sen hände det en massa mer såklart som vi nog inte ska skriva här…. 

Jo, Maja, Emmy

Sommarens andra vattenkrig
Emmy prickar Kalle
Tobias och Patrik i aktion på kubbplanen
Deras motspelare, Johan, Annsofie och Gustaf B