fredagen den 25 juli 2003

Rrrrrriiiiiiinnnnngggg, mamma Annsofie kommer och väcker oss. Några går och duschar andra ligger kvar i sängen tills kapelklockan ringer. Det gjorde Sara. Det gjorde inte Kristin. Hon gick och duschade. Efter morgonbönen åt vi frukost som vanligt. Den hade den underbara husmor Sara gjort, med lite, lite hjälp av nyckelpigan Martin. Sedan packade vi ihop våra grejor snyft, snyft alla grät nästan (inte). Sen bar det av till kyrkan för ett generalrep för några få AL:are. Det gick ganska så inte bra. Efter det åkte vi tillbaka till Sundbornsgården för att äta mat. Det blev ingen middagsbön det var för stressigt. Vi åt en grönsakssoppa. Henrik fick något i sin soppa som liknade ett hårstrå, vi har starka misstankar emot Martin (nyckelpigan). Sen fick de som inte redan packat packa. De smarta flickorna Sara och Kristin behövde inte packa. De använde sin tid åt att skriva i minnesböcker. sen var det back to church igen. För ännu en repetition, den gick också ganska så inte bra. Sen cyklade vi tillbaka till Sundbornsgården igen… för att….äta såklart! Mmmm mums filibaba. Vi fick nämligen tacos. Många blev mätta och glada. Sedan åkte vi tillbaka till kyrkan igen. Det var dags, för det stora genombrottet för många av oss.

Kyrkospelet gick galant. Ingen gjorde bort sig nästan inte. Vi fick värsta super-duperapplåden. Markus borde fått en Oscar för sin inlevelse som Rödluvan. Manuela och Linn förtjänar faktiskt en guldmask för sin inlevelse och sång när de spelade Timon och Pumbaa. Men en grammis borde faktiskt Josefine, Manuela och Maja fått för sin uuuunderbara sång. Men alla var faktiskt jätteduktiga.
Sedan bar det av hem igen, och när vi kom hem fick vi…..jo kvällsfika. Men innan det hade några av konf. tjejerna testat sina konfirmationskläder. Alla var mycket, mycket vackra. Snart är det dags för mässa, därför sätter vi punkt här. Sundbornsgården i våra hjärtan för alltid. Sorgligt men vi är tillbaka nästa sommar igen. Hahahaha stackars de nya DK:arna.

Sara och Kristin, i Biskop.

Laddning inför kyrkospelet, Maja, Johan och Kristin
Kyrkospelet – Timon och Pumba
Kyrkospelet – Änglarna sjunger i
himlen…
Grillafton