söndag den 13 juli 2003

Vi började dagen med morgonbön i kapellet som vanligt och sen frukost. Efter frukost samlades alla och vi gick som en grupp till Sundborns kyrka. På vägen hem gick många in till Paletten (den lokala affären) och köpte smått å gott. Först hade vi middagsbön,sen åt vi tonfisksallad. Sen åkte vissa å badade å andra stannade hemma. Sen hade vi fika. Det blev vattenkrig mellan AL:arna och konfirmanderna. Gustaf H stod å fegade sig med vattenslangen å sprutade på allt i sin närhet. Konfirmanderna vann vattenkriget. Vi åt mat och till efterrätt åt vi glass med den godaste hemgjorda chokladsåsen. Efteråt så fortsatt vi med ”Mmm” med en volleybollturnering. Vi kunde inte avsluta turneringen för vi hade completorium men ”les cons” leder. Nu har vi ätit fika och om 5 min ska vi ha godnattkramar. 

Patrik, Jonathan, Alexander

På väg till kyrkan
Volleybollturnering
Publikbild. Maja, Gustaf A och Jonatan.
Mer publik