Tisdag den 15 juli 2003

Det började som vanligt med väckning klockan åtta, kapellklockringning och morgonbön i kapellet. När det var kuddutdelningen vid frukosten visade det sig att 16 personer fått FAFNU. Fyra konfirmandkillar, fyra konfirmandtjejer, fyra AL-tjejer och fyra AL-killar. Pappa David och Magnus hävdade att det var meningen att det skulle vara lika många av varje. Sen städade vi. Biskop fick mest poäng i städtävlingen (som vanligt) och Inre tionde fick minst (som vanligt!). Sen var det lektion som handlade om förlåtelse. Efter lunch var det inte så många som kunde åka och bada eftersom många hade FAFNU. Sen var det kyrkospel och vi har börjat komma på vad vi ska göra. Kvällsaktiviteten var volleyboll, och sen var det kvällsfika och godnattkramar. Som godnattsång fick vi en rolig saga, Maria går på vägen. Pappa David var Maria, det var jättekul. På natten väcktes vi av mamma Annsofie och pappa David och en överraskning väntade på gården [TOP SECRET].

My, Emmy och Erik.

Kuddutdelning till utespringarna
Två grabbar som ÄLSKAR Chili con carne-
Henrik och Markus
Musikrepetition inför mässan
Maria (pappa David) och riddaren (Magnus)