fredagen den 13 juli 2001

Hallojsan! Idag gick vi upp vanlig tid. Vi har repeterat inför kyrkospelet. Imorgon ska många AL:are åka hem och hela gården sörjer. Men vi får också tänka på att vi får förstärkning av nya snälla AL:are. Pip säger att vi ska sörja mest efter henne men vi återser henne snart på konfirmationen. Natten har varit relativt lugn men några konfirmander togs nästan på bar gärning. Fast ledarna blev överlistade (som vanligt Till fika serverades något som skulle föreställa syltkakor. Men det var det ingen som såg. Fast Helena, Lisen och Cilla blev hyllade i alla fall. Konfirmanderna och AL:arna var alla mycket trötta och ingen hade koncentrationen på topp. Snart är det dags att gå och lägga sig, vi får se vad som händer inatt. Många godnattkramar 

// P3 Och Kung Oskar

Fartfylld volleybollmatch