lördagen den 6 juli 2002

Klockan 12 anlände alla konfirmander till gården och vi välkomnades med massor av kramar!! Sen var det middags bön innan den som vanligt kanon goda maten. Efter det hade alla konfirmanderna lektion & mitt i lektionen var det ett litet avbrott med god chokladkaka och saft som fika. Sedan fick vi reda på att vi inte skulle fortsätta lektionen som vanligt, utan vi skulle ha kyrkospel istället. Sen åt vi kvällsmat. Sen hade vi en härlig fritid &skönt! Då tillbringade många tiden på volleyboll planen. Lite senare hade vi namnlekar för det hade ju kommit nya AL:are sen i påskas som inte konfirmanderna hade träffat än. Sen hade vi en mysig kvällsmässa. Sen var det fika, IGEN!!! Sedan var det natti natti med ett stort, härligt kramkalas &sen fick vi höra en konstig godnattsaga från lilla mamma. Sen sov vi (i alla fall konfirmanderna!) &puss och kram
//Emma & Sofia*