söndagen den 14 juli 2002

Dagen började med en sovmorgon eftersom det var en härlig söndag. Efter den goda frukosten och morgonbönen vandrade vi iväg till Sundborns kyrka. Kyrkan fick besök av några som konfirmerade sig i Sundborns kyrka för 60 år sedan. Det finns en snygg bild på dem och Kajsa Bengtz i Falukuriren***.
Idag var det IFSS-dag. Därför skulle gården göras fin. Alla konfirmander hade en riktigt skön, fri dag eftersom vi inte hade någon lektion eller kyrkospel. Det kom massor av gamla konfirmander på besök och de bjöds på fika. Under tiden hade några AL:are och konfirmander vattenkrig. Vissa var lite väl stojiga. (nämner inga namn) Solen sken hela dan. De som inte hade vattenkrig badade eller solade vid Kyrkviken. Vilken kanondag!

Från oss alla till er alla, massor av pussar och kramar!

Sofia och Ida

På väg till kyrkan
IFSS-dagen med besök av gamla sundbornare