söndagen den 15 juli 2001

Hej alla där ute! Dagen har varit rätt så lugn. Den började med 1 timmes sovmorgon, vilket alla uppskattade. Under dagen hade vi mest fritid mellan alla måltider och fika. På kvällen var vi i Sundborns kyrka på Söndagsgudstjänst. Eftersom det var Kajsa som höll i gudstjänsten så fick vi konfirmander och AL: are sjunga 2 sånger ur våra sångpärmar från kapellet för resten av församlingen, och pappa Johan läste en bön. Vid kvällsmaten uppvaktade ledarna och AL:arna Lisen som hade födelsedag med den traditionella födelsedagssången. För första gången på lägret hade vi killar och tjejer gemensam godnattsång pga att vi låg efter schemat en timme. Men det var lika mysigt som vanligt! Men nu är dagen slut och vi ska gå och lägga oss. 

Godnattkramar från Elsa & Nisse.

”Då möter hon en herre, på en häst med yvig man…”