söndagen den 21 juli 2002

Idag hade vi först en liten sovmorgon till halv nio. Eftersom det var söndag var vi lediga hela dagen. Men vi gick inte i kyrkan som vanligt. Fast innan lunch fick vi en visning av Carl Larssons barnbarns barnbarn, vår egen Neander 1 (=Björn Lindell). En mycket trevlig visning, men varm. När vi kom hem va det middagsbön med en liten speciell hyllning till Neandertalarna som skulle åka hem. Låtarna som talade till Neandrarna innehöll t.ex. ”Under ytan”, ”Vad gör jag här, gör jag nån nytta eller är jag till besvär?”, ”monster utan ord”, ”känner mig stark” m.m. m.m. Efter middagen hade många oskyldiga konfirmander FAFNU. Sen hände ingenting speciellt fram till kvällsmaten förutom att fyra AL-killar blev besegrade av en DK-tjej som då rymde från syndabocken. AL-arna var ”Hulu”, Kalle B., Henke, Jonatan. DK-tjejen vill vara anonym. Allting blev filmat av vår egen ”camerawoman” (=Tessie) som gör en dokusåpa om livet på gården.
Efter kvällsmaten var det dags för den årliga skönhetstävlingen. Enda skillnaden från tidigare år var att det nu var ”Mr SBG” (p.g.a. killbrist). Alla D-tjejer blev på en timme magiskt förvandlade till tuffa slemmiga män. Tävlingen utgjorde av diverse frågor. Vinnare blev agenten Bo (alias Emma W.) Sedan blev det mycket tårar när neandertalarna återvände hem till sin grotta. För att underlätta färden hade vi förberett lite matsäck bestående av bl.a. bark, äpplen, blad och mossa. Mums!
Pusselipuss
Ida (the best) N. och Magda (the fighter)
P.S. THE END

Mr Sundborn