Lördagen den 1 juli 2000

Idag steg vi upp kl 8 för att gå till kapellet kl kvart i 9. Efter morgonbönen åt vi frukost och sedan städade vi våra rum. Sen hade vi lektion. Där repeterade vi det vi hade gjort i påskas. Vi fick berätta för de två killarna som inte var med i påsk vad vi hade gjort. Sedan fikade vi och efter det hade vi lektion igen till 12. Då vi gick till kapellet för middags bön och efter det åt vi middag. På eftermiddagen hade vi övningar till kyrkospelet. I början var alla jätte blyga men det var kul och i slutet var det till och med tre frivilliga till den sista övningen. Sedan fikade vi igen. På kvällen hade vi volleyboll turnering som vi ska avsluta i morgon. Efter volleybollen åt vi kvällsmat, spagetti med köttfärssås jätte gott!!! Sedan hade vi completorium och kvällsfika. Och nu ska vi sova (efter godnattkram, saga och sång så klart).

Janicke, Kattis och Kalle