Måndagen den 17 juli 2000

Idag vaknade vi en halvtimme för sent för att Daniel glömde väcka oss. Istället för att ha lektion på morgonen bytte vi plats med kyrkospelet så vi fick kyrkospel på morgonen. Till middag (lunch) åt vi fiskpanetter. Sedan hade vi fritid när vi försökte att skriva vårt SPEX. Det gick ganska bra. Sedan fikade vi och efter det var det lektion. Vi började repetera och bestämma vad vi skulle redovisa på konfirmationen. Efter lektionen åt vi potatissoppa och sedan fortsatte vi med Spexet. Efter en stund var vi klara och kunde släppa in alla förhoppningsfulla ledare och Al:are. Det blev bra förutom att det blev lite konstigt på några ställen. Sedan åt vi kvällsfika och efter det var det dags för completorium, godnattkramar och godnattsaga. God natt från Sundbornsgården.

Kalle, Becki, Mallan och Oscar.