Måndagen den 3 juli 2000

Dagen inleddes med en mycket vacker morgonbön och en väl smakande frukost. Efter det så var det lektion, och mitt i lektionen blev det vattenkrig för att vi stod och mätte oss i en lång rad på gården. De överraskade oss totalt med stora vattendunkar och alla blev genomvåta. Lunchen bestod av mycket välsmakande pannkakor. Sedan var det mer vattenkrig. På eftermiddagen övade vi på vårt kyrkospel. Vi hade sagor som vi gjorde scener av. Vädret hade varit bra hela dagen med varmt och soligt väder. Men plötsligt började det ösregna och alla skyndade in för att äta middag. Kyckling och ris var det som stod på menyn. Vi ska ha frågesport, som ska ingå i vår olympiad. Sedan blir det Completorium och godnattsagor. Ha en god kväll för det har vi. Natt från gården!

Markus, Gustaf, Oscar och Therese