Lördag 8 juli 2017

Hej alla föräldrar och fans!

Imorse väcktes vi med inslag av Lejonkungen. Det var dåligt då vi inte såg ett enda lejon 😥  Sedan flöt dagen på som vanligt med morgonbön, frukost och städtävling där inre tionde verkligen fick pappa Sven att ge höga poäng när han fick spabehandling med gurkor på ögonen. Inne hos Biskop så gick det snäppet sämre då de spelade jobbiga försäljare. En karta över Sundborn var inget Sven var villig att betala 20 kr för nämligen.

Kajsa är borta…. fast bara för några dagar 😀  men vi saknar henne redan. Oskar höll därför i lektionen. Vi var väldigt trötta (av anledningar som vi inte ska nämna här 😉  ) Men det var ändå intressant då vi fick prata om Etik och moral. Vi hade riktigt bra gruppdiskussioner om allt från naturkatastrofer till hundvalpar som bryter ben.

Efter middagen så var det dags för FAFNU-utdelning. Jag(Agnes) var ju självklart inte uppe på natten och pratade med Tesla så jag fick ingen FAFNU. Men det fick Erik 😀  Han fick tillbringa eftermiddagen med att stå och kratta gräs på volleybollplanen. Det var då det började regna. Jag skrattade i timmar åt Eriks misslyckande med att smyga. Sen var det fika med kladdkakssmörja, men det var gott ändå. Kyrkospelet går framåt och vi har börjat på vårt manus lite grand.  Men vad det resulterar i får ni se den 21 juli. Hint: det blir naaejss. Å juste vår helt undebara Tumba kom hit till gården. <3

Till middagen blev det restfest, med allt från pannkakor till saker som inte är lika viktiga enligt Agnes,Jag (Erik)gillade korv stroganoffen mycket bättre. 😆 Tyst Erik. I`m back. Så, var var vi? Jo, på kvällsaktiviteten var det Olympiad och frågesport. Biff Strong Enough vann hela grejen. Jag vet inte riktigt var Agnes pratar om. Klyftiga grupp sex var helt överlägsna och tog nästan alla poäng. Det var en helt underbar kväll! 😎 Jag tvivlar på att Eriks lag vann, men ok. Sedan var det läggdags och vi sov hela natten(inte).

Erik är tillbaka och en underbar kväll väntar bortsett från att jag kanske kan få FAFNU och för er föräldrar som inte fattar vad detta innebär så lyssna noga. FrivilligtArbeteFörNattligtUtespring. Mer än så tänker vi inte säga just nu. Förutom att jag vill hälsa till alla mina fans, underbara familjen och såklart min katt Geisha <3 Töntvarning. Skojja bara, kram på dig Erik.

Skämt å sido, vi hoppas att ni har fått en trevlig läsning nu väntar 40 minuters chilltid innan kyrkospel!!!

Världens största kramar från Erik, Agnes och Ester som har disken idag!!!

Fritidsledare Joe-Arvid hänför gården med sina skills.
Fika i brasrummet. Tumba, Maja och Viktor.
Kvällsfika i konfirmandmatsalen.