onsdagen den 19 juli 2017

Tja tja bloggen idag är det dysse baren som skriver

Daniel,Meia,Ester

asså seriös vi ala har mycke dysleksi så sory för sttavel

idag har vi varit myket i kyckan, Ellens morfar kom ochså och pratade om uppenbrlsebocken. men i kyrkan iallafall så övande vi själva konfirmatonen sedan åkte vi hemm för att äta en smarig lunch. sedan åkte vi tilbaka till kyrkan för att öva på kyrkoapelet hoppas ni är taggade för den suger. nej skoja den eger. sedan på kvellen så hade ledarna gjort typ en teatergrej för os det va sjok. vi fick vara med och leka på sen typ. det var allt för dysse barnen pus och adgö

Som vanligt var det fotograf Helene som tog konfirmationsfotot.
Det officiella konfirmationsfotot?
Ella och Oscar T kämpar
Tantpromenad med Daniel, Winnie och Agnes.
Regerande Funny Bunny-mästaren Rasmus
Lillemor och lillefar gav sig ut på äventyr