Lördagen den 7 oktober 2017

Hejsan, idag har vi haft en väldigt händelserik dag! Det började med att hobos väckte oss tidigt, för tidigt… Sedan hade vi morgonbön och det gick bra! Vi käkade frullen och sen hade vi utbildning in how to be an AL. Vi skrev hur man som al skulle bete sig! Det höll vi på med till middag, efter det så hade vi en ytterst knasig tipspromenad. Man fick handla på Paletten. Vi hade sedan fika och skrev fina saker på lappar utdelade till var och en. Efter det så auktionerades alla kvarglömda kläder från sommarens läger. Vi hade middag och sedan trosvandring. Nu har vi haft completorium och fika, snart dags att sova(:

// Franz, Maja och Emil

Konfirmanderna fick låna sina telefoner för att fylla i en utvärdering från Svenska kyrkan.

Samtal om vad som kännetecknar den perfekta AL:aren

Lilla julafton! Ego-boost!

Olle och Martin lagar magiskt god mat.

Auktion på kvarglömda kläder och andra saker.